Welkom


Welkom bij Stampscapes Nederland. Op deze site vindt u het gehele assortiment stempels van Stampcapes. Gemonteerde stempels zijn alleen nog op bestelling leverbaar. 
Vermeld dan alstublieft bij Opmerkingen dat u de stempels gemonteerd op hout wilt bestellen. De prijs van stempels op hout is het dubbele van de unmounted prijs.
Houd rekening met een besteltermijn van minimaal 2 maanden!  Kijk op uw gemak eens rond en stuur ons, behalve uw bestelling, ook uw vragen en op- en aanmerkingen. Lees vóór u gaat bestellen eerst de Algemene Voorwaarden door. De vertegenwoordiger voor Nederland is De Stempelwinkel, kijk ook eens naar onze andere stempels en stempelaccessoires op www.De-Stempelwinkel.nl . U kunt uw bestellingen laten combineren, vermeld dit alstublieft bij Opmerkingen.

Als u een bestelling plaatst, denkt u er dan om dat u NA het uitprinten van uw bestelling nog eenmaal op de knop "verzenden" moet klikken, anders wordt uw bestelling niet verzonden. U krijgt daarna een automatische bevestiging van het programma. Wacht met betalen alstublieft tot u een mailtje van mij persoonlijk hebt ontvangen, waarin u kunt lezen of alle bestelde artikelen in voorraad zijn. Pas op: de mail kan ook in de map "Ongewenste e-mail" of in de Spam-map belanden, dus kijk ook daar!

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan wordt u automatisch geinformeerd over nieuwe artikelen en ontwikkelingen, over speciale aanbiedingen en over hobbybeurzen waar De Stempelwinkel aanwezig is. 
Stuur hiervoor een e-mail naar info@de-stempelwinkel.nl met uw naam en e-mailadres onder vermelding van: aanmelding nieuwsbrief.

De winkel is gesloten van 11 tot en met 13 april i.v.m. het Art Specially Event in Nijkerk.